Zelné krekry

Je to skoro také příliš dobré na jídlo? Jsem úplně odfouknutý tím, jak je hezká, chutná a snadná implementace tohoto receptu z bylinkového másla!

Ingredience pro domácí bylinné máslo

  • Malá sklenice džemu
  • Teplý krém
  • Hrubá mořská sůl
  • Byliny a jedlé květiny dle vašeho výběru, např. Šalvěj, pažitka, fialky, bazalka, petržel

Naplňte sklenici džemu napůl plnou smetany. Silně protřepejte několik minut. Po krátké době se tekutý krém stane šlehačkou. Nyní je čas vydržet a znovu zatřást. Brzy se vytvoří malé vločky másla a za krátkou dobu ve sklenici bude malá máslová koule! Vypusťte nebo vypijte přebytečný krém / podmáslí. Nakrájejte bylinky a přidejte je do sklenice trochou soli. Správně protřepejte a bylinné máslo je připraveno!

Bylinkové máslo chutí ještě lépe na květinový chléb. To mi přinesl přítel a já jsem úplně odfouknutý. Můžete si ji objednat zde v internetovém obchodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *